Over ons

Over ons

Over ons

Innovatief in elektrotechniek

Onze medewerkers zijn trots op hun bedrijf. Terecht, want Smits van Emmerik Elektrotechniek is niet zomaar een van de langst bestaande bedrijven van Zoetermeer geworden. Ons bedrijf is gestart in 1933. In de daaropvolgende ruim 80 jaar maakten onze medewerkers trouwe opdrachtgevers van bedrijven, particulieren, VvE’s en woningcorporaties, onderwijsinstellingen en gemeenten. Die opdrachtgevers hebben ervaren dat wij ons in de elektrotechnische branche onderscheiden door onze deskundigheid, hoge serviceniveau en klantvriendelijkheid.

Wij werken voor:

Bedrijven (zakelijke markt)

Bedrijven en organisaties groeien, innoveren en reorganiseren. Ontwikkelingen die leiden tot het anders inrichten van afdelingen en interne verbouwingen. Ook een andere inrichting van het interne elektriciteitsnetwerk is gewenst. Er moeten leidingen worden gelegd, kabels en bedrading worden getrokken, stopcontacten en schakelaars worden gemonteerd. Allemaal werkzaamheden waarbij Smits van Emmerik Elektrotechniek uiterst secuur te werk gaat.

VvE en Woningcorporaties

Elektriciteit, verlichting, intercomsystemen en ventilatiesystemen zijn in elke woonomgeving van belang. Daarom willen huurders van woningcorporaties, leden van VvE’s en bestuurders bij aanleg, renovatie en onderhoud snel en deskundig worden geholpen door een betrouwbaar elektrotechnisch bedrijf. Smits van Emmerik Elektrotechniek werkt al tientallen jaren voor ondermeer woningcorporaties en VvE’s in Zoetermeer en omgeving. Onze medewerkers zijn volledig vertrouwd met de wensen en belangen van deze specifieke doelgroepen.

Elektricien in Zoetermeer en omgeving

Wij werken in een straal van 30 km rondom Zoetermeer.

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Ziet u de voordelen van samenwerken?

Erkend leerbedrijf

Bij MVO hoort ook het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid om te komen tot een arbeidmarkt met kansen voor iedereen. Vanuit die instelling zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij bieden scholieren de gelegenheid om in de praktijk kennis en vaardigheden op te doen. Binnen Smits van Emmerik Elektrotechniek kunnen zij een extra beroep doen op een studiebegeleider die hen bijstaat met huiswerk en adviezen over de te volgen opleiding en die het contact tussen ons bedrijf en de school onderhoudt.

Certificaten

VCA-certificaat voor elektriciens

Al onze elektriciens zijn VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. VCA-certificatie is voor onze medewerkers belangrijk omdat zij werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een soms risicovolle omgeving. Door VCA-certificering zorgen wij ervoor dat zij veiliger werken en ongevallen voorkomen.

Techniek Nederland

Smits van Emmerik Elektrotechniek is aangesloten bij Techniek Nederland; de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Techniek Nederland is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland. Zo worden wij onder andere geïnformeerd over technische voorschriften en regelgeving en maken wij gebruik van kennisuitwisseling over elektrotechniek in verschillende vakgroepen.

Uw Duurzame Installateur

Smits van Emmerik Elektrotechniek is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur. Een samenwerkingsverband van installatiebedrijven in Nederland met een duurzame missie. Wij gaan altijd uit van de meest duurzame oplossing voor milieu en portemonnee. En uiteraard zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste (duurzame) ontwikkelingen.

Nederlandse kwaliteitsorganisatie installQ

Smits van Emmerik Elektrotechniek is gecertificeerd door installQ. Deze stichting is opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Onze installQ-certificering toont aan dat wij onze werkzaamheden volgens vaste voorschriften en procedures uitvoeren. InstallQ leidt tot een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Wenst u ook gebruik te maken van de diensten van een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf?

 

 

Aangesloten bij:

079-3163392
info@smitsvanemmerik.nl