Laadpalen

Laadpalen

Er komen steeds meer elektrische auto’s op de weg. De kans dat uw personeel of uw gasten met een elektrische auto naar uw pand komen, wordt steeds groter. Met laadpalen van Smits van Emmerik Elektrotechniek draagt u uw steentje bij aan het verduurzamen van de maatschappij.

Wij bieden u de keuze uit verschillende typen laadpalen en adviseren u graag over het voor u meest geschikte type. Vervolgens zorgen we voor het plaatsen en leveren we de laadpaal bedrijfsklaar op, inclusief de benodigde aanpassingen van uw groepenkast, de juiste voedingskabels en de jaarlijkse controle van de beveiliging

De werkplek komt op de tweede plaats, na het huis van de bestuurder, als het gaat om locaties met voertuigen. Ze staan ook hier vaak lang geparkeerd (tot acht uur per dag). Toegang hebben tot een laadpaal op de werkplek maakt elektrisch rijden daarom ook haalbaar voor mensen die niet op een eigen oprit kunnen parkeren en laden. Ongeveer 59% van alle autobezitters kunnen niet thuis laden.

Wetgeving rondom laadpalen

Heeft uw bedrijfspand ook meer dan 20 parkeervakken? Dan is het vanaf 2025 wettelijk verplicht een laadpaal te laten plaatsen en installeren. En wist u dat bij een nieuw bedrijfspand of als u een grondige renovatie uitvoert de laadpaal nu al verplicht is bij 10 parkeervakken?

Valt uw bedrijf nu nog buiten deze wettelijke verplichting, dan kan het alsnog voordeliger zijn om nu een laadpaal te plaatsen en mee te profiteren van de huidige subsidies en financieringsmogelijkheden.

079-3163392
info@smitsvanemmerik.nl

Omdat wij ons bedrijf gaan sluiten, nemen wij geen opdrachten meer aan en maken wij geen offertes meer!

Heeft u een administratieve vraag, dan kunt u deze sturen naar;

info@smitsvanemmerik.nl