Intercomsystemen

Intercomsystemen

Intercomsystemen

Intercom- en toegangcontrolesystemen

Steeds meer VvE’s, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren realiseren zich dat buitendeuren dag en nacht op slot moeten zijn. Alvorens deuren te openen is het belangrijk te zien of horen wie zich aan uw voordeur of achterdeur meldt. Het kan zelfs van levensbelang zijn. Speciaal daarvoor adviseren, installeren en onderhouden wij intercomsystemen.

Intercom met elektrische deuropener

Pas wanneer u weet welke persoon zich aan uw buitendeur meldt dan beslist u om de deur al dan niet te openen. Gebruik van een intercom met draadloze elektrische deuropener is praktisch wanneer u van boven of van achterin het gebouw moet komen. Een intercom met elektrische deuropener bespaart u veel tijd en zorgt dat u uw werkzaamheden minimaal hoeft te onderbreken. Smits van Emmerik installeert dergelijke intercomsystemen voor VvE’s, bedrijven en particulieren.

Toegang met SimpleKey

Gebruikers van achter afgesloten entrees gelegen woningen of bedrijfsruimten  moeten zich op eenvoudige wijze toegang kunnen verschaffen. Speciaal hiervoor instaleren wij het gebruikersvriendelijke SimpleKey toegangscontrolesysteem van Comelit. Het systeem is herkenbaar aan de plastic sleutel, kan worden geïntegreerd in intercomsystemen en entreepanelen en is eenvoudig te programmeren door middel van een Masterkaart.

Voor bewaking en observatie

Veelal wordt een intercomsysteem geïnstalleerd uit praktische overwegingen. Zo kan men op afstand verbaal en visueel met elkaar communiceren. Voor een optimale beveiliging en bewaking is het gebruik van camera’s de beste oplossing.

Wilt u informatie over toegangscontrole, elektrische deuropeners of camerabewaking?

079-3163392
info@smitsvanemmerik.nl

Omdat wij ons bedrijf gaan sluiten, nemen wij geen opdrachten meer aan en maken wij geen offertes meer!

Heeft u een administratieve vraag, dan kunt u deze sturen naar;

info@smitsvanemmerik.nl