Elektrotechniek

Elektrotechniek

Elektrotechniek

De elektrische installatie

Een bedrijfspand, nieuwbouw, verbouw of renovatie? De elektrische installatie en apparaten moeten optimaal functioneren en veilig zijn. Dat betreft de elektra-aansluitingen in de meterkast en de stopcontacten en schakelaars in alle ruimtes in en om het gebouw. Het betreft de normale verlichting maar ook de noodverlichting, de ventilatiesystemen en de oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Led-verlichting en noodverlichting

Goede verlichting is functioneel. Het gaat om sfeer, goed zicht of veiligheid. Wij weten welke verlichtingsmogelijkheden en oplossingen er zijn. Bijvoorbeeld duurzame of innovatieve oplossingen zoals led-lampen, noodverlichting en specifieke innovaties.

Optimaal werkend ventilatiesysteem

Zijn uw werkplaats of kantoor voorzien van een ventilatiesysteem? Als het optimaal werkt, dan worden afgewerkte of ongewenste luchtjes afdoende naar buiten afgevoerd. Zo’n systeem verhoogt het werkplezier in bedrijven.

Laadpalen en oplaadpunten

Elektrisch rijden is een trend en daardoor neemt het aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s toe. Wij installeren zowel wandmodellen (wallbox) als paalmodellen voor bedrijven, gemeenten en particulieren in Zoetermeer en omgeving.

Met deskundige aanleg en onderhoud door Smits van Emmerik Elektrotechniek bent u verzekerd van veilige optimaal werkende elektrische installaties, verlichting, ventilatiesystemen en oplaadpunten.

079-3163392
info@smitsvanemmerik.nl